svenfifrdees
Menu

Om oss

LKG Svenska AB

Betrakta ReklambyraVi är ett stöd och expertresurs inom affärsutveckling, verksamhetsstyrning, management och IT. Med en helhetssyn hjälper vi våra kunder att skapa en hållbar affärs- och organisationsutveckling.

LKG Svenska AB är mer än en leverantör. Vi vill att våra kunder uppfattar oss som en partner som, levererar kundnytta och mervärden inom viktiga områden som berör företagets verksamhet, styrning och utveckling. För att kunna göra rätt affärsbeslut behöver alla företag enkelt och snabbt ha tillgång till korrekt och kvalitativ information. Det innefattar också att ha kunskap att kunna använda, analysera och integrera omvärldsinformation.

För att vara framgångsrikt måste ett företag snabbt kunna hantera åtgärder i organisationens struktur och processer, för att möta allt snabbare förändringar i omvärlden. Det är dessutom viktigt att ha insikt om möjligheterna med ny teknik som t.ex gör att företag enkelt, snabbt och effektivt kan samarbeta i globala nätverk.

LKG Svenska AB arbetar med:

  • Affärsutveckling
  • Verksamhetsstyrning
  • Projektledning
  • Marknadskommunikation

Vi hjälper våra kunder att ta fram de underlag som är nödvändiga för att kunna fatta avgörande strategiska beslut inom företagets alla områden. Med vår långa erfarenhet, kunskap och helhetsperspektiv på affärsprocesserna kan vi tillhandahålla det verksamhetsstöd som behövs för att säkerställa en långsiktig tillväxt och konkurrenskraft.

Vill ni veta mer om LKG Svenska AB och våra tjänster. Kontakta VD, Kjell Myrén på tel: 0730-28 68 08.

Besökare

Idag 6

Igår 22

Denna vecka 44

Denna månad 47

Alla 18255

Logga in